11 Ocak 2012 Çarşamba

Ebedi Sevgili - Hadi bugün "O" nu anlat...



Tereddüt eder olduk değil mi? Ebedi sevgili Allah (c.c.) ve onun en sevdiği Hz. Muhammed(s.a.v.)'in adını anmaya... "Toplum bizi nasıl karşılar sonra; dinci, gerici derler" demeye başladık. Yazıklar olsun bize. Yüzde 90 ı müslüman olan bir ülkede Allah demeye utanır olduk.

"Çagdaşlaşma" acaba bu demek mi? Dininin gereklerini yapanlar "gerici" mi? Yoksa insanlar nefsine uyup bu tür kelime oyunlarıyla kendilerini avutur mu oldular? Peygamber efendimiz(s.a.v.) 'in sünnetlerini yapmakla aslında en modern, en temiz, en iyi insan olacaklarının farkında değiller mi? Ama nefsine uymak daha kolay geliyor insana.

Ezanlara kulak tıkar olduk değil mi? Ezan okunurken bangır bangır bağıran müziği bırakın kapatmayı, sesini bile kısamaz olduk. Cuma namazlarına bile gidemez olduk değil mi? Çünkü işimiz başımızdan aşkın... "Kul namazıda terketti mi küfürle arasında bir perde kalmaz" hadisini okusak ta unutur olduk.

Ama bugün değil... Haykıramasam da en azından burada, facebook vb paylaşım sitelerinde yayınlayacağım... Allah'ım sen yaptıklarım için beni affet... Bizi seni unutanlardan ve gaflete düşenlerden eyleme... Ve ne olursun sadece burda paylaştım diye elimden geleni yaptım ve sorumluluğu üzerimden attım diyerek asıl gaflete düşenlerden eyleme... Emrettiklerini yapmamı, Nehyettiklerini bırakmamı ve Ne olur başkalarına da anlatmayı nasip eyle... Amin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder